Boerderijwinkel Zeeland

Mocht u op zoek zijn naar een boerderijwinkel in Zeeland, dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij zijn een unieke boerderijwinkel en ons bedrijf is continu in beweging. Tevens hechten wij veel waarde aan innovatie en wij denken hiermee onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze producten kunnen het beste omschreven worden als goed en betrouwbaar. De producten uit ons assortiment zijn gezond en zijn afkomstig uit de natuur. Kortom, bij ons kunt u genieten van heerlijke, gezonde en verse producten. Dit realiseren wij doordat we zoveel mogelijk producten te verkopen die afkomstig zijn uit onze eigen Zeeuwse streek. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan gezellig langs in onze winkel of neem een kijkje op onze website, hier vindt u namelijk ook ons aanbod. Zo krijgt u meteen een goed beeld!

Neem contact op

Boerderijwinkel Zeeland

Heerlijke producten in de boerderijwinkel in Zeeland

Neemt u een kijkje in ons assortiment, dan komt u er al snel achter dat wij heerlijke producten aanbieden in onze boerderijwinkel in Zeeland. Zo bieden wij verschillende eigen geteelde producten aan. Hierbij kunt u onder andere denken aan: aardbeien, appels, peren, aardappels, uien en diverse koolsoorten. Echter is dit niet het enige dat we aanbieden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook groente en zomerfruit aan dat zoveel mogelijk afkomstig is van collega-telers uit de buurt. De andere producten die wij aanbieden komen van een groente & fruit groothandel.

Bekijk de weekaanbiedingen

Ook voor zuivel & kaas bent u bij ons van harte welkom

U kunt ons absoluut omschrijven als een groenteboer in Zeeland, maar ook als een fruithandel. Logisch, we bieden simpelweg het lekkerste verse fruit en ook voor verse groentes staan we voor u klaar. Echter bent u ook van harte welkom op onze boerderij wanneer u op zoek bent naar de lekkerste boerenkaas. De boerenkaas die wij aanbieden komt van enkele verschillende zuivelboerderijen. Bent u op zoek naar de lekkerste geitenkaas, dan kunt u dit ook bij ons kopen, deze komt van van De Mèkkerstee uit Oudorp.

Heeft u liever schapenkaas, dan kunt u dat ook bij ons aanschaffen. Onze schapenkaas komt van De Meiwerf uit Gapinge. Zoals gezegd bieden wij ook de lekkerste zuivel aan, deze zuivel is afkomstig van zuivelboerderij Hoogelande in Grijpskerke. Mocht u een bezoek willen brengen aan onze boerderijwinkel, dan kan dat van maandag tot zaterdag, op de zondag zijn we gesloten. Bent u benieuwd naar de exacte openingstijden, dan kunt u deze terug vinden op onze website!

Meer over ons