Fruithandel Zeeland

Hier in de omgeving noemt men ons ook wel fruitwinkel in Zeeland of boerderijwinkel in Zeeland. Feit is dat wij voor u klaar staan op het moment dat u op zoek bent naar het lekkerste verse fruit. Onze boerderijwinkel is absoluut uniek en ons bedrijf is continu in beweging. Verder zijn wij erg innovatief en doen we er iedere dag weer alles aan om de lekkerste producten aan onze klanten te leveren. De producten uit ons assortiment zijn niet alleen lekker en van de beste kwaliteit, maar ook nog eens erg betrouwbaar en dat is niet gek. Zojuist gaven wij al aan alleen het beste te willen voor onze klanten en dat blijkt ook hieruit. Waar dit ook uit blijkt is dat onze producten afkomstig zijn uit de natuur, heerlijk vers dus. Met onze werkwijze helpen wij onze klanten zo goed mogelijk. Dr producten die wij aanbieden zijn overigens afkomstig uit het gebied waarin wij zelf actief zijn, namelijk de Zeeuwse streek.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, breng dan eens een bezoek aan onze boerderij. Als fruithandel in Zeeland zijnde staan we echter ook voor u klaar op het moment dat u ons aanbod vanuit thuis wilt bekijken, dit kan namelijk gemakkelijk op onze site. Zo weet u ook meteen wat u van ons kunt verwachten!

Neem contact op

Fruithandel Zeeland

Als fruithandel in Zeeland helpen wij u graag verder!

In onze fruithandel in Zeeland vindt u het lekkerste fruit. Onze producten zijn vers en dit zorgt ervoor dat wij u kwaliteit bieden. Bij ons kunt u terecht voor verse appels, peren, aardbeien, uiten en diverse koolsoorten. Voor zomerfruit en groenten dat zoveel mogelijk afkomstig is van andere telers uit de buurt kunt u ook een bezoek brengen aan onze boerderijwinkel. De andere producten die u in onze winkel tegenkomt zijn afkomstig van een groente & fruit groothandel. Ook deze producten zijn van de beste kwaliteit!

Bekijk ons assortiment

Meer dan alleen fruit

Bovenstaand vertelden we u al voor welke producten u bij ons terecht kunt. Waarschijnlijk is het u toen al opgevallen dat u bij ons voor meer terecht kunt dan alleen fruit. Zo staan wij ook voor u klaar als u op zoek bent naar verse groentes. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze boerderijwinkel in Zeeland als u zuivel & kaas aan wilt schaffen. Bent u benieuwd naar ons aanbod, dan bent u uiteraard van harte welkom. Bekijkt u de producten liever online? Dan kunt u dit via onze website doen. Op onze website treft u het volledige aanbod.

Meer over ons