Groenteboer Zeeland

In de regio staan wij bekend als boerderijwinkel in Zeeland, echter kunt u ons ook prima een groenteboer in Zeeland noemen. Feit is in ieder geval dat u bij ons aan het juiste adres bent wanneer u de lekkerste groentes aan wilt schaffen. Wij zijn een unieke boerderijwinkel en wij kunnen onszelf het beste omschrijven als een bedrijf dat continu in beweging is. Verder zijn we erg innovatief en doen we er alles aan om de beste producten te leveren. Onze producten zijn zowel betrouwbaar als goed en in ons assortiment vindt u gezonde producten. Deze producten zijn afkomstig uit de natuur en wij denken met onze werkwijze onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De producten uit ons assortiment zijn afkomstig uit onze eigen Zeeuwse streek.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, dan nodigen we u graag uit bij ons op de boerderij. Wij staan als groenteboer overigens ook voor u klaar wanneer u ons aanbod liever digitaal wens te bekijken. Op onze website kunt u dit gemakkelijk zien, zo krijgt u al snel een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact op

Groenteboer Zeeland

Wij staan als groenteboer in Zeeland voor u klaar

Met een gerust hart kunnen wij zeggen dat wij als groenteboer in Zeeland voor u klaar staan. Wanneer u ons assortiment bekijkt, dan ziet u al snel dat wij verschillende heerlijke eigen producten aanbieden. Zo bieden wij onder andere appels, aardbeien, aardappels, peren, uien en diverse koolsoorten aan. Dit is niet het enige, zo bent u bij ons ook aan het juiste adres op het moment dat dat u op zoek bent naar groente en zomerfruit dat zoveel mogelijk afkomstig is van collega’s uit onze omgeving. De overige producten zijn afkomstig van een groente & fruit groothandel.

Bekijk de weekaanbiedingen

Meer dan een groenteboer

In de vorige alinea heeft u eigenlijk al kunnen lezen dat wij meer dan een groenteboer zijn. Zo bieden wij zoals gezegd ook fruit aan, maar dit is niet het enige. Bij ons kunt u namelijk ook terecht op het moment dat u op zoek bent naar de lekkerste zuivel & kaas. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze boerderijwinkel. Op de zondag na zijn wij iedere dag geopend. Mocht u de exacte openingstijden willen bekijken, kijk dan verder op onze website. U kunt deze hier namelijk erg gemakkelijk terug vinden.

Meer over ons